Magazin
29 Ocak 2024 ( 7 izlenme )
Reklamlar

2023'e veda ederken sınır tanımayan Hadise, göğsünü göstererek poz verdi

Hadise'nin 2023 yılına veda etme şekli oldukça dikkat çekici oldu. Şarkıcı, özel hayatı ve konserleriyle adından sıkça söz ettirdiği bir yılı daha geride bırakırken, sosyal medya hesaplarından paylaştığı cesur fotoğraf ile bir kez daha gündemi salladı.

Hadise'nin 14,6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı video, konserlerinden unutulmaz anları, özgün kıyafetleri ve ayna karşısında cesurca verdiği pozları içeriyordu. Videonun sonunda, "Güldürdüğünle, ağlattığınla… Verdiklerinle, aldıklarınla… Bye 2023" notuyla paylaşılan bir fotoğraf ise özellikle dikkat çekti. Hadise, bu karede göğsünün yarısını açarak takipçilerine cesur bir veda pozunu sundu.

Takipçileri, Hadise'nin bu cesur paylaşımına olumlu tepkiler vererek, "Beklediğimiz post buydu" ve "Tavrına ve bakışına hayranım" gibi yorumlarla beğenilerini iletti. Hadise'nin özgün tarzı ve cesur duruşu, sosyal medyada geniş bir ilgi görmeye devam ediyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Costa Titch Hayatını Kaybetti YouTuber, şaka yapmak istediği kurye tarafından göğsünden vuruldu Oyuncu Ayçin Tüyün, bir süredir meme kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı Model Sika Moon, yapay zeka ile oluşturduğu kopyası sayesinde ayda 20 bin dolar kazanıyor