Magazin
30 Kasım 2023 ( 10 izlenme )
Reklamlar

2023'ün çok dinlenen sanatçısı belli oldu! Semicenk zirveye yerleşti

2023 yılında müzik dünyasının zirvesinde olan şarkılar ve sanatçılar, Spotify'un açıkladığı istatistiklerle belirlendi. Listede, en çok dinlenen şarkının Simge'nin "Aşkın Olayım" olduğu görülüyor ve bu şarkı, Icardi'nin Galatasaray taraftarıyla özdeşleşen performansıyla öne çıkıyor. Semicenk ise 2023 yılında en çok dinlenen sanatçı unvanını elde etti.

Aşkın Olayım Zirvede

Simge'nin "Aşkın Olayım" şarkısı, 2023'ün en çok dinlenen şarkısı olarak öne çıkıyor. Reynmen ve Semicenk'in düeti "Yana Yana" ikinci sıraya yerleşirken, Remix Lvbel C5 ile Güneş'in NKBİ X Yapamam şarkısı üçüncü sıradaki yerini aldı. Blok 3'ün "Affetmem"i dördüncü sırada, Semicenk ve Doğu Swag'ın "Pişman Değilim"i ise beşinci sırada yer alıyor.

En Çok Semicenk Dinlendi

Sanatçı bazında, 2023 yılında en çok dinlenen isim Semicenk oldu. Listenin devamında UZI, Sezen Aksu, Motive, Lvbel C5, BLOK 3, Çakal, Mabel Matiz, Emir Can İğrek ve Ezhel gibi önemli isimler yer aldı. Bu isimler, dinleyicilerin müzik tercihleri ve beğenileri açısından 2023 yılının öne çıkan sanatçıları olarak dikkat çekiyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şeyma Subaşı'nın eski eşi Mohammed Alsaloussi, yeni aşkını ilan etti Köpek, ünlü model Tuğba Altıntop'un yüzünü ısırdı! Mevcut durumu çok üzücü. Megastar Tarkan'dan yılbaşı öncesi duygusal paylaşım! Yoğun bakımdaki Kadir İnanır'dan güzel haber: Olumlu hareketlenme var Geniş Video İzle 25 Mart 2024 14:43 Güncelleme: 15:35 Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş